Connect with us

Hi, what are you looking for?

Tech

Ce gadget-uri noi aduce anul 2021?

Ne apropiem de cea de-a treia lună a anului 2021 și se pare că acest an vine la pachet cu numeroase lucruri noi.

În 2021, tehnologia pare să aibă un rol important în viața oamenilor, reușind să ofere metode mai rapide de a rezolva diverse probleme și continuând să ne simplifice viața.

Așadar, anul 2021 se anunță destul de promițător din punct de vedere al noutăților în tehnologie.

Pandemia COVID-19 ne-a provocat pe fiecare în parte, dar și pe marile companii să inoveze.

                                                                  Cum s-a întâmplat asta?

Ei bine, restaurantele au fost nevoite să se mute pe aplicațiile de livrare, companiile mici sau mari și-au mutat angajații acasă, pentru a lucra remote din propria locuință, și, de-asemenea, marile companii au investit în protecție împotriva atacurilor cibernetice, care au și crescut substanțial în ultimele 12 luni.

Cele mai așteptate gadget-uri ale anului 2021 sunt tabletele, telefoanele, accesoriile de gaming, dar și action-cams.

                    Care sunt cele mai mari predicții pentru anul 2021 în materie de gadget-uri?

Forbes a publicat un material ce cuprinde 5 trenduri din tehnologie care vor continuă și în anul 2021.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Așadar, primul trend este legat de Esports, industria gaming-ului care a crescut foarte mult de la an la an, și extrem de mult în ultimul an.

Cea mai mare schimbare din industria gaming-ului s-a produs în anul 2021, utilizatorii având mai multe servicii de gaming în cloud, lucru care părea destul de improbabil în anul 2020.

Un alt trend care va continua și anul acesta este cel al device-urilor care pot fi purtate (wearables), însă acestea își vor dubla prețul.

De-asemenea, și criptomondele vor avea parte de un progres.

Inteligența artificială va fi și ea importantă pentru creativitatea oamenilor, precum și device-urile dedicate realității augmentate.

                              Ce gadget-uri noi vor fi lansate în anul 2021?

Unul dintre gadget-urile lansate anul acesta este noul Apple Watch Series 7.

Compania americană deja și-a facut un obicei în a lansa câte un smartwatch în fiecare an, și nici anul acesta nu va fi o excepție, pentru că lansarea noului ceas inteligent va avea loc în a doua jumătate a anului.

Tot la capitolul smartwatch-uri putem include și Samsung Galaxy Watch Active, despre care se spune că va fi lansat în anul 2021.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Și din partea companiei Huawei ne așteptăm la un nou smaertwatch, și anume Huawei Watch GT 3.

Din categoria action-cams, o noutate a acestui an este GoPro Hero 10.

Înca nu se știe cu ce noutăți va veni anul acesta, însă în fiecare an gadget-ul a venit cu ceva nou, ceea ce ne face să credem că vom avea parte de un upgrade și în 2021.

În ceea ce privește secțiunea de laptopuri ne așteptăm la o nouă versiune pentru Macbook cu procesorul creat de către Apple, la un nou Surface de la Microsoft sau un nou Matebook de la Huawei.

În ceea ce privește accesoriile de gaming, din partea Esports, e posibil să avem parte de căști noi de realitate virtuală dedicate gaming-ului.

Deși Sony tocmai ce a lansat noul PlayStation 5, este posibil că în 2021 să vină- cu un nou VR.

În ceea ce privește realitatea virtuală și augmentată, aceasta nu va fi folosită doar pentru gaming, ci și în diferite alte industrii.

Așadar, anul acesta vom vedea mai multe variante de ochelari inteligenți care să ajute la navigare, cu boxe integrate și cu asistent virtual.

De altfel, nu este exclus să avem parte de căști pentru realitate virtuală sau augmentată ce ar putea fi folosite pentru videoconferințe, astfel încât să poți vedea de la distanță persoanele cu care vorbești.

Advertisement. Scroll to continue reading.

În concluzie, anul 2021 pare să aducă numeroase lucruri frumoase și interesante, în profida faptului că pandemia încă nu s-a terminat.

Daca si tu esti in cautare de un nou smartwatch, laptop, tableta, sau casti inteligente, poti arunca un ochi si pe site-ul EvoMag. 

Ar putea sa te intereseze

Sport

Cele mai vechi descoperiri în privința practicării sportului sunt de mai bine de 30.000 de ani. Sportul este extrem de important în viața fiecăruia...

Sport

Dintotdeauna oamenii au fost interesați de lumea sportului. Sporturile precum fotbal, baschet, tenis, atletism și baseball au fost și incă sunt foarte populare, și...

Sport

România este o țară bogată din foarte multe puncte de vedere. Pe de-o parte, datorită naturii, care a adus într-o singură țară toate formele...

Sanatate

Mulți dintre noi nu înțelegem cum drogurile pot da o depedență atât de mare. Ce pot conține acele substanțe din droguri de dau dependență,...