Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Top cele mai puțin cunoscute și neobișnuite sporturi

Dintotdeauna oamenii au fost interesați de lumea sportului.

Sporturile precum fotbal, baschet, tenis, atletism și baseball au fost și incă sunt foarte populare, și cu timpul acestea au devenit extrem de profitabile.

Însă există și sporturi destul de neobișnuite sau despre care foarte mulți dintre noi încă nu am aflat.

Fotbalul cu jucători orbi, polo pe monociclu, wrestling în ulei sau cursa cu patul, acestea sunt doar câteva dintre cele mai neobișnuite și necunoste sporturi din lume.

Fotablul cu jucători orbi

Pentru foarte mult timp acest sport a fost necunoscut publicului, însă la momentul actual există milioane de oameni ce îl urmaresc și numărul acestora este în creștere.

Acest sport este dedicat persoanelor cu dizabilități pentru a-i încuraja să încerce lucruri noi și să conștientieze că poți face orice dacă îți dorești.

Fotbalul cu jucători orbi este asemănător cu cel normal, singurele diferențe fiind acelea că doar arbitru poate vedea mingea, și aceasta este umplută cu mărgele de sticlă sau pietricele pentru ca jucătorii să o poată localiza.

Un alt sport bizar este “dihor pe picior”

Advertisement. Scroll to continue reading.

Acesta ar putea primi lejer titlul pentru cel mai neobișnuit sport din lume.

Practic, sportul constă în faptul că un jucator își introduce în pantaloni doi dihori, unul pe piciorul stâng și unul pe piciorul drept, în timp ce pantalonii sunt legați la gleznă ca aceștia să nu poată ieși.

Scopul jocului este să dovedească curajul jucătorului de a rezista cu dihorii în pantaloni și de a nu-și pierde “bărbăția”.

Deși pare hilar, există și o persoană ce a doborât recordul, stând aproape 6 ore cu dihorii în pantaloni.

Acesta a afirmat că secretul lui a fost faptul că a hranit foarte bine micii carnivori înainte să îi introducă în pantaloni.

Căratul nevestei

În caz că încă vă mai intrebați în ce constă acest joc, ei bine, scopul jocului este ca jucătorii de sex masculin să își care nevestele în timp ce aleargă.

Are loc în Finlanda, la sfarșitul lunii Iunie și concurenții au de parcurs 253,5 metri.

Traseul nu este unul ușor, având obstacole pe teren uscat dar și prin apa.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Premiul constă într-un telefon și greutatea soției în bere.

Surfing-ul pe vulcan

Deși acesta este practicat mai mult pentru recreere, jocul constă în faptul că jucătorii trebuie să coboare pe o pantă acoperită cu cenușă de Vulcan, folosind o placă de surf.

Ar putea sa te intereseze

Sport

Cele mai vechi descoperiri în privința practicării sportului sunt de mai bine de 30.000 de ani. Sportul este extrem de important în viața fiecăruia...

Sport

România este o țară bogată din foarte multe puncte de vedere. Pe de-o parte, datorită naturii, care a adus într-o singură țară toate formele...

Sanatate

Mulți dintre noi nu înțelegem cum drogurile pot da o depedență atât de mare. Ce pot conține acele substanțe din droguri de dau dependență,...

Business

Magazinele online pot părea o idee foarte bună de business. Mulți tindem să credem că oricine își poate face un magazin online, cu o...